[Teorija odlučivanja] Predavanje IN2

У петак, 8. априла 2016. године, од 12:15 сати у амфитеатру Б103 на Факултету организационих наука, Милан Јевтић из компаније IN2 ће одржати гостујуће предавање на тему „Примена елемената теорије одлучивања у пословном окружењу IT индустрије“.
Апстракт: Како доносити одлуке на бази информација, када видите како их доносе ваши корисници на бази ваших алата? Како написана визија, мисија, стратегија и тактика помажу да доносите одлуке у брзорастућој и компетентивној индустрији? Да ли доносити одлуке брзо и често, опрезно и ретко или чекати да се већина сама разреши? Како доносити одлуке у великим, а како и малим предузећима, како прилагодити домошење одлука различитим пословним и културолошким окружењима?
Милан Јевтић је више од петнаест година руководилац мањих и великих софтверских тимова, покретач три (успешна) старт-апа, са искуством у водећим улогама на више од педесет разнородних софтверских пројеката у више земаља и више индустријских области. Тренутно је члан управе предузећа IN2, задужен за стратешки и развој пословања.
***
IN2 група обухвата 16 предузећа у Србији, Хрватској, Словенији, Босни и Херцеговини и Македонији. Група се бави имплементацијом Мicrosoft и Оracle пословних решења, анализом података, дигиталном форензиком, као и развојем сопствених решења намењених привреди, јавном сектору и финансијским институцијама.
Основана 1992. године, IN2 група се данас може похвалити искуством на преко 300 пројеката и статусом Oracle Platinum i Мicrosoft Certified партнера. Од 2003. IN2 група је посвећена одржању система квалитета кроз ИСО 9001, а од 2011. године и носилац сертификата ИСО 27001 за управљање сигурношћу информација. Запошљава 600 стручњака из различитих области. www.in2.rs